Bistro Beaufort
Bistro Beaufort is een bescheiden eigentijdse bistro met een warm, gezellig, industrieel interieur en een zonnig terras.
Onze keuken is gespecialiseerd in verse producten uit de zee en lokale ingrediënten.
Onze hoofdpunten zijn gastvrijheid, bourgondisch, lekker eten en lekker drinken.
Onze keuken is gespecialiseerd in verse producten uit de zee en lokale ingrediënten.
Onze hoofdpunten zijn gastvrijheid, bourgondisch, lekker eten en lekker drinken.
Wie zijn Beaufort?Bistro Beaufort is een familiebedrijf onder leiding van de familie Dierick.
In de bediening zal je vooral dochter Anouschka terugzien. Zij is het gezicht van de zaak en is van plan om op lange termijn de zaak over te nemen. Gastvrouw Bianca zal wat minder te zien zijn. Zij speelt op drukke dagen nog steeds mee, maar houd zich vooral bezig op de achtergrond. In de hitte van de strijd tussen alle inductieplaten, steamers en salamanders vind je chef Bas terug in de keuken. Hij kiest zijn producten zorgvuldig uit op basis van kwaliteit en verzorgt elke maaltijd tot in de puntjes. |
Het familiebedrijf
Het familiebedrijf heeft een geschiedenis. "We hebben dit succes deels te danken aan ((over)overgroot)oma die dit vak begonnen is." Marie de le Lijs - de Gardijen begon in de jaren 50 met de wafelbakkerij Cadzandria. In 1995 heeft kleindochter Bianca dit terug overgenomen en samen met Bas uitgebouwd tot het succesvolle restaurant Cadzandria gebaseerd op visgerechten French Cuisine Style. Na 20 jaar hun concept uit te bouwen in het oude pand maakten ze plaats voor het nieuwe project Badhuis Cadzand. In dit pand vormt zich het familiebedrijf in een nieuw jasjes: Bistro Beaufort.
Nu dochter Anouschka afgestudeerd is zal zij verder integreren in de zaak en op latere basis de zaak verder voortzetten. Anouschka: "Ik ben de vierde generatie die het familiebedrijf wilt voorzetten en ik ben trots dat ik dat kan en mag doen." |