OpeningstijdenGESLOTEN/ CLOSED : Maandag & Dinsdag
VANAF 03 NOVEMBER OPEN : Lunch: zaterdag en zondag van 12u00 - 14u00 Diner: vrijdag t/m zondag van 18u00 - 20u30 Tussen 16u30 - 18u00 gesloten wegens personeelsbreak. Kerstperiode: GEOPEND: Diner: 26, 27, 28, 29 december 31 December VOLZET !!! FULLY BOOKED !! Openingstijden en dagen zijn onder voorbehoud. Geplande vakanties / extra dag geslotenGesloten wegens jaarlijks verlof : woensdag 1 januari 2025 t/m donderdag 13 februari 2025. In 2025 gesloten : dinsdag 22 t/m donderdag 24 april. maandag 23 juni t/m dinsdag 8 juli. EXTRA open op : Maandag 21 april - 2de paasdag Maandag 9 juni - 2de pinksterdag In de reservatiekalender kunt U ook zien of we open zijn. |
Overige informatieHeeft u of uw gezelschap een bepaalde allergie, intolerantie ? Laat het ons van te voren weten en wij houden rekening met u.
Als bistro gespecialiseerd in vis bewaren wij de authenticiteit en is het voor ons niet mogelijk om onze gerechten aan te passen naar 'vegan' dieetwensen. Als wijnbar hanteren wij een adviesleeftijd van 12 jaar. Om onze kwaliteit van onze keuken en ons service te behouden nemen wij geen tafels aan van meer dan 4 personen. Wil u graag met een grotere groep komen maximaal 10 personen, stuur ons dan een mail naar [email protected]
Vanwege de kleine bezetting die onze Bistro heeft (max. 25 personen) en de vele No shows die wij de laatste tijd hebben. Gaan wij helaas een voorschot vragen om te betalen van 10 euro pp.
Na het betalen van uw voorschot wordt de reservering bevestigd. U heeft tot 24u op voorhand van de reservatie tijd om kosteloos te annuleren. Dit voorschot zal bij aankomst verrekend worden met de uiteindelijke rekening. Roken is bij ons op het terras niet toegestaan.
Viervoeter als gezelschap mee?
Honden zijn helaas BINNEN niet toegelaten. |
Op zoek naar een stageplek of een nieuwe werkplek?
Ben jij op zoek naar een nieuwe werkplek of een leuke leerrijke stage met zicht op zee? Dan is dit je kans!
Ben jij een leergierig persoon, gastvrij van aard, sympathiek en/of proactief of vind je wijn en oenologie interessant en wil je hier graag op een leuke manier meer over leren of ben je iemand met een passie voor koken die graag in een klein team samenwerkt en graag bijleert van ervaren koks?
Dan ben jij een persoon die bij ons team past!
Ons team van Bistro Beaufort bestaat uit een kleinschalig, familiaal en hecht team dat met passie naar de gast serveert. Wil jij onderdeel maken van ons kleine team? Stuur gerust je cv door via [email protected] en wij nemen graag contact met je op.
We kijken naar je uit!
Met vriendelijke groet,
Team Bistro Beaufort
Ben jij een leergierig persoon, gastvrij van aard, sympathiek en/of proactief of vind je wijn en oenologie interessant en wil je hier graag op een leuke manier meer over leren of ben je iemand met een passie voor koken die graag in een klein team samenwerkt en graag bijleert van ervaren koks?
Dan ben jij een persoon die bij ons team past!
Ons team van Bistro Beaufort bestaat uit een kleinschalig, familiaal en hecht team dat met passie naar de gast serveert. Wil jij onderdeel maken van ons kleine team? Stuur gerust je cv door via [email protected] en wij nemen graag contact met je op.
We kijken naar je uit!
Met vriendelijke groet,
Team Bistro Beaufort