Onze Zeeuwse oesters
Dat pure, zilte product, geliefd bij iedere fijnproever van de zee. In de bistro beschikken we over een aquarium met een ruim assortiment aan verschillende oesters die vers bereid worden door onze chef. Onze oesters worden meerdere malen per week vers aangeleverd door onze leverancier W&A Fish (in samenwerking met Delta Ostrea & World of Oysters) Wil je als oesterliefhebber, als fijnproever of als beginneling een oesterervaring in Cadzand? Kom dan zeker langs bij Bistro Beaufort en probeer ons assortiment oesters en ervaar de verschillende smaken. |
Onze vis
Trots op onze vis – dankzij topkwaliteit van betrouwbare leveranciers Bij ons draait alles om smaak, versheid en vakmanschap. Daarom werken we alleen met visleveranciers die onze visie delen. Wij zijn trots op onze samenwerking met W&A Fish, Aquality Zeebrugge, Mike de Houck en Neeltje Jans Mosselen – stuk voor stuk partners die dag in, dag uit zorgen voor producten van topniveau. Dankzij hun toewijding kunnen wij jou het hele jaar door verwennen met dagverse vis, schelp- en schaaldieren van uitzonderlijke kwaliteit. Van oesters tot kreeft, van zeebaars tot mosselen – je proeft het verschil. Onze leveranciers kennen hun product, hun herkomst én hun klanten. En dat proef je terug in elk gerecht dat uit onze keuken komt. |
Neeltje Jans Mosselen
Bij Bistro Beaufort serveren we natuurlijk de beroemde mosselen van Neeltje Jans.Onze mosselen zijn vers, lokaal en gecertificeerd (Zeker Zeeuws, MSC en Bio). We serveren ze enkel in het seizoen: van eind mei (hangcultuur) tot begin februari (bodemcultuur). Onze mosselen worden klassiek bereid met witte wijn, verse mosselgroenten, huisgemaakte mosterdmayonaise en verse frietjes. Buiten het seizoen vindt u mosselen enkel terug in onze bouillabaisse of op onze fruits de mer schotels |
Onze groenten en fruit
Bij Tino’s Groenten en Fruit & Tollenaar geloven ze in eenvoud en versheid. Dankzij onze vaste lokale leveranciers Tino's Groenten en Fruit en Tollenaar krijgen we dagelijks verse groenten, fruit én frietaardappelen geleverd. Zo kunnen wij jou elke dag opnieuw voorzien van kwaliteitsproducten – ideaal voor een gezonde kwaliteitsvolle garnituur of een portie huisgemaakte verse frietjes. Vers, eerlijk en lokaal – dat proef je. |
De Ambachterie
De Ambachterie is een Zeeuws bedrijf, dat gespecialiseerd is in het maken van allerhande ambachtelijke kroketten en bitterballen. "We vinden het belangrijk dat we een product zo puur mogelijk maken. Daarom verzorgen we zowel de ontwikkeling, de productie als de distributie zelf. Daarmee zorgen we ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd wordt." Met respect voor het product, bereiden we onze snacks op ambachtelijke wijze. De beste ingrediënten, een uniek receptuur, dat zorgt voor de heerlijke en vooral smaakvolle vulling van onze kroketten. Puur, Passie en Ambacht. |
Champagnehuis A. Bergère
Sinds 2019 schenken we Champagnes van het familiehuis A. Bergère – steeds bekender en sterk gewaardeerd domein in Frankrijk. Net als onze bistro kiezen zij al generaties lang voor kwaliteit boven kwantiteit. Bij ons proef je onder andere de Brut Origine en de Grand Cru Blanc de Blancs per glas. Daarnaast bieden we een exclusieve selectie:
Voor de liefhebbers is er ook de 38-40 Champagne – een topcuvée van zorgvuldig geselecteerde druiven uit Avize, nabij Épernay. Perfect bij oesters, of gewoon om te vieren. |
Onze wijnleveranciers
Verder werken met diverse wijnhandelaren en leveranciers om onze passie en uitgebreide wijnkaart te bevoorraden.
Wijnhandel Herman Wijnkoperij Okhuysen L'exception - Uitzonderlijk in wijn Goessens - Professionals in Wines Vinites - Wine lovers since 1979 Kwast Wijnkopers Heeren van Heusden Wijnkoopers Wijnimport J. Bart Bevenco Vinos QuiXote Eerste HoopBossche Wijnkopers |