De bistro gespecialiseerd in Seafood & Wine.Op vakantie in het mondaine Cadzand en op zoek naar een hippe en frisse bistro / wijnbar met verse producten uit de zee en van lokale handelaars?
Dan zit je bij Bistro Beaufort op het juiste adres! Met dit schitterende Wine & Dine concept proberen wij nieuw leven in Cadzand te blazen op basis van het restaurantwezen. We serveren klassieke en authentieke gerechten, maar ook vernieuwde recepten en spijzen met een twist. Met een buitengewoon uitzicht op de Noordzee, een warm industrieel interieur en een zonnig terras zorgen wij voor u een sublieme middag of avond samen met uw gezelschap. |
Een combinatie van eindeloos genieten, prachtig uitzicht en heerlijk eten, gepaard met schitterende wijnen.Bistro Beaufort is gespecialiseerd in het serveren van gevarieerde visgerechten, maar ook specialiteiten zoals: Oesters, Kreeft, Bouillabaisse en Fruits de Mer.
Verder onderscheiden we ons met pareltjes van wijnen en champagnes. Zo werken we samen met verschillende leveranciers die ons van heerlijke wijnen voorzien. Qua Champagne zijn we voorzien van een exclusief assortiment aan champagnes van het Champagnehuis A. Bergère. Benieuwd naar ons assortiment? Kijk gerust eens bij Wijnen! |
De Oosterscheldekreeft
Bij Bistro Beaufort werken we graag met kwaliteitsvolle producten hier uit de regio.
We werken graag met lokale en verse producten. Één van de delicate producten waarmee we werken zijn kreeften.
Het hele jaar door kunt u bij ons genieten van Europese kreeft. Na de opening van het Oosterscheldekreeftenseizoen voorzien wij ook gerechten met deze heerlijke lokale kreeft in verwerkt.
De opening van het Zeeuwse Oosterscheldekreeften seizoen begint elk jaar de laatste donderdag van maart tot aan midden juli.
De opening van het seizoen 2024 zal doorgaan op Maandag 1 april t/m zaterdag 15 juli.
We werken graag met lokale en verse producten. Één van de delicate producten waarmee we werken zijn kreeften.
Het hele jaar door kunt u bij ons genieten van Europese kreeft. Na de opening van het Oosterscheldekreeftenseizoen voorzien wij ook gerechten met deze heerlijke lokale kreeft in verwerkt.
De opening van het Zeeuwse Oosterscheldekreeften seizoen begint elk jaar de laatste donderdag van maart tot aan midden juli.
De opening van het seizoen 2024 zal doorgaan op Maandag 1 april t/m zaterdag 15 juli.
Onze Mosselen van Neeltje Jans
Bistro Beaufort zou uiteraard geen seafoodbar zijn zonder de mosselen van Neeltje Jans.
Zoals veel van onze gasten al weten, werken we dagelijks met verse en lokale producten. Dit geldt ook voor onze mosselen. Zo beschikt Neeltje Jans over verschillende certificaten zoals Zeker Zeeuws, MSC en Bio. Om de kwaliteit van onze keuken te behouden serveren wij enkel mosselen binnen het seizoen en vanaf het moment dat de kwaliteit goed is. Buiten het seizoen zijn de mosselen enkel in de Bouillabaisse of op de Fruits de mer terug te vinden.
Het mosselseizoen start vanaf eind mei met de hangcultuurmosselen en vanaf juli volgt meestal de bodemcultuurmosselen tot februari.
De mosselen worden bij ons op de klassieke manier bereid. Gekookt met een klein beetje witte wijn, verse mosselgroentjes, huisgemaakte mosselsaus (mosterdmayonaise) en verse frietjes.
Zoals veel van onze gasten al weten, werken we dagelijks met verse en lokale producten. Dit geldt ook voor onze mosselen. Zo beschikt Neeltje Jans over verschillende certificaten zoals Zeker Zeeuws, MSC en Bio. Om de kwaliteit van onze keuken te behouden serveren wij enkel mosselen binnen het seizoen en vanaf het moment dat de kwaliteit goed is. Buiten het seizoen zijn de mosselen enkel in de Bouillabaisse of op de Fruits de mer terug te vinden.
Het mosselseizoen start vanaf eind mei met de hangcultuurmosselen en vanaf juli volgt meestal de bodemcultuurmosselen tot februari.
De mosselen worden bij ons op de klassieke manier bereid. Gekookt met een klein beetje witte wijn, verse mosselgroentjes, huisgemaakte mosselsaus (mosterdmayonaise) en verse frietjes.
"De eerste man krijgt de oester, de tweede man krijgt de schelp " ~Andrew Carnegie~
Wat roept er vaak op bij een weekendje Zeeland? Uiteraard! Oesters!!!
Dat pure product dat geliefd wordt door de fijnproever van de zee. Die pure zilte smaak die door je mond walst wanneer je een oester op je tong laat dansen. Het genot van verse oesters op het terras terwijl je direct met zicht op de zee kijkt, gepaard met een glaasje Chablis (gekend als oesterwater) of een heerlijk glaasje champagne. Dat is waar een oesterliefhebber naar op zoek is! |
In de bistro beschikken we over een aquarium met een ruim assortiment aan verschillende oesters die vers bereid worden door onze chef.
Wil je als oesterliefhebber, als fijnproever of als beginneling een oesterervaring in Cadzand? Kom dan zeker langs bij Bistro Beaufort en probeer ons assortiment oesters en ervaar de verschillende smaken.
Wil je als oesterliefhebber, als fijnproever of als beginneling een oesterervaring in Cadzand? Kom dan zeker langs bij Bistro Beaufort en probeer ons assortiment oesters en ervaar de verschillende smaken.